Феновете на Тотнъм реагираха остро на новината за Хари Кейн

Новината за това, че Хари Кейн не се е явил на днешната тренировка на Тотнъм предизвика широк отзвук сред феновете на отбора, които изразиха разочарованието си в социалните мрежи. Някои от привържениците призоваха ръководството да глоби нападателя и да го прати да тренира с резервите, но повечето се обединяват около идеята, че Кейн трябва да бъде продаден, след като вече не иска да играе за "шпорите", и парите да бъдат похарчени за нови играчи.

Феновете са изумени и от факта, че клубът до момента не е излязъл с никакъв официален коментар, след като медиите разпространиха новината, че Кейн не се е явил на днешната тренировка, която трябваше да бъде първа за него след почивката му след Евро 2020.

Според "Дейли Мейл" самият Кейн е убеден, че има джентълменска договорка с Даниел Леви да бъде продаден през това лято. Президентът на "шпорите" обаче отхвърли първата оферта от Манчестър Сити за Кейн, за която се твърди, че е била на стойност 100 милиона паунда плюс един от играчите на "гражданите".

Още от Футбол свят

Виж всички