Архан Исуф: Във Втора лига всеки отбор ще губи точки

Архан Исуф: Във Втора лига всеки отбор ще губи точки

Спартак Варна направи ударен старт с две поредни победи във Втора лига и пет вкарани гола. Автор на два от тях е десният защитник Архан Исуф, който се разписа с крак при 3:1 над Нефтохимик, а срещу Струмска слава донесе домакинския успех след удар с глава, с който фиксира крайното 2:1. Любопитното е, че и двете попадения бяха последните във въпросните две срещи.

„Това са ми първите два гола в професионалния футбол и за тях чаках близо 60 мача. Повече се радвам, обаче, че Спартак спечели 6 точки от тези две срещи. Иначе сега имам възможност да се включвам при статични положения и затова шансът ми да вкарвам е по-голям. Докато в предишни мои отбори указанията на треньора са били при статични положение да оставам в защита“, каза за „Петел“ Исуф. 

„Досега съм играл на всички постове в отбрана и като вътрешен халф, а в момента треньорът ме използва като десен защитник. За мен няма значение на кой пост ще играя, искам да съм на терена, да съм полезен на Спартак и да му помагам да върви нагоре“, допълни универсалният играч.

„В момента сглобяваме боеспособен и перспективен тим, в който има много млади момчета. Колективът е прекрасен, както и атмосферата в съблекалнята. Целта ни е да се утвърдим във Втора лига, но ако в хода на първенството ни се отдаде възможност да преследваме по-висока цел, ще го направим“, каза още Исуф. 

„След силния старт, повишихме самочувствието си и увереността в силите, но оставаме здраво стъпили на земята, тъй като първенството едва започва и още нищо не сме постигнали. Нагласата ни е да гоним максимума и в предстоящите две гостувания през седмицата на Септември в София и Марек в Дупница“, коментира Исуф. 

„Имам поглед върху Втора лига, защото играх в нея и през миналия сезон. Доста отбори са с изравнени сили, сред тях включвам и Спартак. Всеки отбор може да победи всеки и всеки ще губи точки. Важното е накрая ние да сме постигнали целта си. Всички в Спартак сме сплотени и сме като един юмрук. Нашето желание е да играем добър футбол и да радваме вярната ни публика с победи“, завърши Архан Исуф.

Още от БГ Футбол

Виж всички