Миланов: Вината е в нас - щом си в Левски, трябва да излизаш с желание за победа

Наставникът на Левски Живко Миланов даде мнението си след поражението с 0:2 от Ботев (Враца) в efbet Лига. Младият специалист сподели, че не е видял нужната агресия у своите футболисти.

Левски се сгромоляса във Враца след над 30 години, "сините" на дъното в елита
Левски се сгромоляса във Враца след над 30 години, "сините" на дъното в елита

"Вижте, за мен вината си е изцяло в нас. Цялата седмица се опитах да обясня на момчетата, че Ботев (Враца) е един млад отбор и ако им дадем шанс, ще се опитат да се покажат. Така се получи. Отстъпвахме им в агресия, в желание за победата, което е най-важното. Оттам всичко се обърка. Момчетата от Враца се бориха и постигнаха това, за което бяха излезли. 

42 Ботев (Враца) - Левски

На всеки се случва да изпуска, по-лошото е, че не успях да видя мобилизиран отбор, който да търси победата, който да показва нужната агресия. Без агресия, ще си изпатиш, както се случи. Ако не върви отборът, е най-нормалното нещо да си понеса отговорността. Аз обаче вярвам в момчетата. Трябва да се научат момчетата, че това е Левски, не може да ти се говори за желание за победа - ти трябва да излизаш с него. Нямахме нужното желание, това е най-лошото", заяви Живко Миланов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти