Ювентус още е далеч от Локатели

Ювентус още е далеч от Локатели

Днешната среща между ръководствата на Ювентус и Сасуоло, касаеща евентуалния трансфер на Мануел Локатели в гранда от Торино, е приключила без конкретен резултат. Това означава, че бъдещето на италианския национал остава неясно. 

Локатели е категоричен в желание си да премине в Юве. Той вече отхвърли офертата на Арсенал, който е другият основен претендент за подписа му. На този етап обаче има голямо разминаването между цената, определена от Сасуоло, и сумата, предлагана от “бианконерите”. 

Ювентус трябва да побърза, ако иска да вземе Локатели, защото от Сасуоло са определили като краен срок следващият уикенд и ако дотогава няма договорка, преговорите ще бъдат преустановени. 

Ливърпул се включва в битката за Локатели
Ливърпул се включва в битката за Локатели

Изпълнителният директор на Сасуоло Джовани Карневали потвърди, че футболистът настоява да бъде продаден на Ювентус, но в същото време подчерта, че интерес към него има от няколко клуба от Англия

Според медиите в Италия, Юве иска да вземе халфа под наем, но с опция да го купи за 30 млн. евро, докато от Сасуоло оценяват бившия играч на Милан на минимум 40 млн.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти