Кокала: Реалният резултат бе 1:0, още следващата седмица ще изглеждаме по друг начин

Наставникът на Левски (Лом) Емил Велев коментира представянето на своя тим при загубата от Етър в мач от първия кръг на Втора лига. Новакът в първенството отстъпи с 0:3 като гост, но Кокала заяви, че още следващата седмица “сините” ще се представят на едно друго ниво.

Перфектен старт за Етър във Втора лига
Перфектен старт за Етър във Втора лига

“Мачът се играе 90 минути. Очаквахме да е тежък мачът, знаехме как ще играят домакините. Противопосотавихме се още през първите минути. Отмениха ни гол от статично положение, но пък за сметка на това смятам, че и техният гол бе от засада.

Необяснимо за мен дойде този спад. Опитахме се да променим нещата, но те се объркаха тотално и Етър изпусна още 1-2 ситуации. Може би реалният резултат бе 1:0, но това не ни топли.

Ние знаем ,че отборът на Етър е с амбиции за влизане в елита, играят добър футбол. Допуснахме много близко противника до нашата пеналтерия и това е жалкото. При 1:0 и 2:0 излязохме по-напред и допуснахме противникът да създаде ситуации. Ние сме нов отбор в професионалния футбол, мисля, че трябва да изглеждаме доста по-добре в следващите мачове.

Нямаме цели, искаме да изградим един боеспособен отбор, който да играе хубав футбол. Смятам, че още следващата събота ще видите един нов отбор”, завърши Кокала.

Още от БГ Футбол

Виж всички