Гледай на живо

Левски се цели в Купата, но ще трябва да премине през Марек в Дупница

Славия реди трансфер в чужбина на Макрилос

Славия реди трансфер в чужбина на Макрилос

Ръководството на Славия усилено работи по потенциален трансфер на един от лидерите в състава си. Австралиецът от гръцки произход Питър Макрилос направи отлично впечатление с изявите си по нашите терени през пролетта и е предизвикал интереса на клубове от Русия и Белгия. Дербито с Левски довечера може да ускори евентуална сделка. Ако Макрилос потвърди, че се намира в силна форма в първите официални срещи от новия сезон, трансферът му със сигурност ще се случи. Президентът Венцеслав Стефанов се е разбрал с агентите на футболиста при какви условия ще го пусне. 

Макрилос е бил предложен първо на треньорския щаб на Левски през зимата. От там обаче така и не са отговорили дали проявяват интерес. След това австралиецът е бил одобрен от Любослав Пенев за попълнение на Царско село, но не се е разбрал за заплатата си с клуба. 

От Левски изпуснали звездата на Славия
От Левски изпуснали звездата на Славия

В Славия Макрилос получава скромно дори за нашето първенство възнаграждение. “Белите” обаче са доказали, че могат да бъдат успешен трамплин за добрите играчи и лесно им дават път за развитие. 

Макрилос не е единственият, с когото от “Овча купел” са готови да се разделят дори и след началото на новото първенство. Младите Андреа Христов и Калоян Кръстев също провокират интерес от чужбина, както и още няколко от футболистите в състава на Златомир Загорчич. 

Мач Телеграф”

Още от БГ Футбол

Виж всички