Арда се обърна с молба към своите фенове

Арда (Кърджали) се обърна с молба към своите фенове, които ще могат да присъстват тази вечер на стадиона по време на мача с Апоел Беер-Шева. Шефовете на клуба умоляват феновете да не носят със себе си какъвто и да е вид пиротехника, защото в противен случай кърджалии ще бъдат наказани от УЕФА. Ето и цялото изявление, публикувано в сайта на Арда:

В Арда се надяват на успешен дебют в Европа
В Арда се надяват на успешен дебют в Европа

“Фенове на АРДА, днес е исторически ден за нашия отбор. Предстои да изиграем първата среща в европейските клубни турнири. Довечера на АРЕНА АРДА от 21:00ч. се изправяме срещу израелския Апоел Беер-Шева.


АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВСЯКАКЪВ ВИД ПИРОТЕХНИКА, ФАКЛИ, ДИМКИ, БОМБИЧКИ И ДР. УМОЛЯВАМЕ ФЕНОВЕТЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА С ВСИЧКИ ПОЗВОЛЕНИ МЕРКИ, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КЛУБЪТ ЩЕ БЪДЕ САНКЦИОНИРАН ФИНАНСОВО. НЕКА ДНЕШНИЯТ ДЕН СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРАЗНИК ЗА ГРАДА И РЕГИОНА И ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НАШАТА ПУБЛИКА Е НАЙ-ДОБРАТА В БЪЛГАРИЯ.

ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ ОТ КАСИТЕ НА АРЕНА АРДА, КОИТО ЩЕ РАБОТЯТ ОТ 10:00 ДО КРАЯ МА МАЧА. ВРАТИТЕ НА СТАДИОНА ЩЕ БЪДАТ ОТВОРЕНИ В 19:00ч., А НИЕ ВИ ПРИКАНВАМЕ ДА ОТИДЕТЕ НА СТАДИОНА ПО-РАНО, ТЪЙ КАТО ЩЕ ИМА ПО-СЕРИОЗЕН ПРОПУСКВАТЕЛЕН РЕЖИМ, ПОРАДИ ИЗИСКВАНИЯТА НА УЕФА. ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЗАКУПЕН БИЛЕТ ДА СИ НОСИ ЛИЧНАТА КАРТА, КАКТО И ПОПЪЛНЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, АКО ИМА ДЕТЕ С НЕГО".

Още от БГ Футбол

Виж всички