В съперника на Арда не позволяват да се мисли за следващия кръг

Треньорът на Апоел Беер Шева Рони Леви издаде забрана за коментари от страна на играчите кой съперник биха предпочели, ако отстранят Арда, пише “Мач Телеграф”. Както е известно, жребият в УЕФА ще изправи родния тим или евреите срещу Арарат или Шльонск Вроцлав.

Арда с поход към Армения или Полша, ако мине успешно през Израел
Арда с поход към Армения или Полша, ако мине успешно през Израел

До този момент Леви не е използвал видеоматериали, за да запознае играчите си с отбора на Арда. Очаква се това да се случи днес или най-късно утре преди самата среща. Леви и помощниците му обаче са категорични - това не е отбор, който трябва да се подценява и за секунда. На няколко пъти медиите в Израел разкриха, че той бил впечатлен от Делев и Коконов.

Иначе за преговори с Апоел пристигна защитник от Норвегия. Това е Итам Аласами, който за последно игра в Ростов, а преди това е минал през Палермо и Амиен. Името му обаче не бе заявено в УЕФА. Освен това на Леви е бил препоръчан и румънец, който също е чакат в Светите земи. Става въпрос за Кристиян Ганя, който има стаж в Арис Солун, а преди това записа трансфер в Испания за 1 милиона евро.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти