Даниел Моралес: ЦСКА наказа грешките ни, трябва много работа

Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес беше реалист след загубата с 0:4 от ЦСКА - София в контрола на "Българска армия".

“ЦСКА игра много по-добре от нас. Действаха по-добре във всяко отношение, но не се оправдавам. Когато ме поканиха в Ботев знаех, че ще е трудно. Ще ни трябва време да научим футболистите какво значи да играеш за Ботев Враца, какво е да играеш в Първа лига. Завършихме с много млади момчета. ЦСКА е опитен отбор и се възползва от нашите грешки. Това прави разликата между малките и големите отбори. 

Във Враца взеха смело решение да заложат на млади играчи, но трябва време. Знаем си мястото, аз съм обещал стъпка по стъпка да зарадваме Враца с играта си и представянето си. За първите три гола допуснахме технически грешки. Това няма как да се предвиди. Когато има класни футболисти срещу теб, такива грешки не остават ненаказани. Противникът изигра добре възможностите си. 

Но съм убеден, че с повече работа може да изчистим тези грешки. Всеки ден си говорим с ръководството и щаба, че трябва да подсилим отбора в някои звена. Не е лесно да се намери точния човек за даден пост. Но ще работим с каквото разполагаме”, коментира Моралес, който през миналия сезон беше част от щаба на ЦСКА - София.

Още от БГ Футбол

Виж всички