Политиката на ЦСКА 1948 е изключително добра за българския футбол, твърди Киселичков

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков обяви след днешното поражение с 2:3 в контрола от Славия, че клубът няма да смени своята политика и ще продължи да залага на млади футболисти.

"Като за първа контрола имаше старание и влагане. В подготвителен период сме и в момента е най-тежко. Физически и тактически не трябваше да стават някои неща. Но затова сме в подготвителен период, да видим как сме и докъде сме. Да знаем какво да подобряваме и какво да затвърждаваме. Първото полувреме средната ни възраст беше 23,7 години, а през второто - 21, 9 години. Аз мисля, че това е изключително добре както за отбора, така и за българския футбол. Имат потенциал, но от тях си зависи да как ще се развият. Ние ще им помогнем. 

Пак казвам: в подготвителен период сме, краката са им тежки, не ги слушат и се получават грешки. Единствения футболист с малко по-сериозен опит е Георги Ангелов. Политиката е селектиране на млади футболисти, дава се шанс на хората с качества да се развият. Имаме и втори отбор. Селекцията ни е насочена към млади футболисти", каза Киселичков.

Снимки: Спасияна Сергиева

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти