Боян Йорданов в "Страст, емоция и футбол": Франция или Германия ще спечели Евро 2020!

Бившият волейболен национал и капитан на Левски София Боян Йорданов беше вторият гост в предаването на Sportal TV - “Страст, емоция и футбол”, посветено на Евро 2020. 

„Със сигурност съм фен на футбола. Дядо ми е бил футболист. Като малък играех по цял ден с приятели и топка навън. Лятото на 1994 година остави незабравими спомени за мен. Липсва ни България да е на голям форум в цар футбол. Спорт №1 в целия свят е футболът. Винаги гледам футбола с интерес“, заяви Боян Йорданов в студиото на Sportal TV

Боян Йорданов

„Изненадах се приятно като видях на стадиона в Будапеща 60 000 зрители. Емоциите по трибуните помагат и на футболистите. Днес ще имаме развръзка в „Групата на смъртта.“ Франция или Германия ще спечели Евро 2020! Хърватите винаги могат да „избухнат“, Дания, Белгия, Кристиано Роналдо и компания също няма да си дадат лесно титлата“, добави Супер Бобо в предаването “Страст, емоция и футбол”.

Боян Йорданов в „Страст, емоция и футбола“: Франция или Германия ще спечели Евро 2020!

 „Сега осъзнахме какво е хората да не посещават любимите си места. На мен също много ми липсват феновете. Чувството да играеш пред публика ти дава допълнителна мотивация. Германия – Португалия (4:2) е мачът, който ми направи най-голямо впечатление на Евро 2020. Това бе най-хубавият мач. Между другото като юноши победихме юношите на футболния Левски с 2:1, така че и във волейбола можем да играем добре футбол“, добави Боян Йорданов. 

Супер Бобо позна 4 от 5 въпроса свързани с европейските първенства по футбол. Вижте правилните отговори на Боян Йорданов в нашето видео:

Снимки: Владимир Иванов

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти