Кешерю: Ще пробваме да влезем в Шампионската лига, трябва да покажем, че имаме класа

Голмайсторът на Лудогорец в днешната среща Клаудиу Кешерю коментира представянето на своя тим срещу ЧФР Клуж във втората контрола на “орлите”. Нападателят вкара единственото попадение за разградчани, а двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1.

Лудогорец не успя да се справи с шампиона на Румъния
Лудогорец не успя да се справи с шампиона на Румъния

“Труден мач. Дойдохме и се концентрирахме само върху нашата игра, искахме да направим един силен мач, сериозен. Да покажем едно добро ниво, което всички очакват да видят на 7 юли.

Ние и ЧФР Клуж сме на едно и също ниво в подготовката. И те като нас имаха само една контрола срещу аматьори. Имт качества и сила, 4 пъти са шампиони на Румъния. Бе много интересна контрола за мен, където можеха да се видят някои неща.

Играхме с техни топки първото полувреме. Дистанцията при гола ми бе добра. Сега ще видим какво се получи. Имаме амбиция, трябва да сме на най-високо ниво физически. Очаквах да сме по-изморени след мача, но не сме.

Ще пробваме да влезем в Шампионска лига. Ако се получи, ще е уникално. Трябва още време, трябва поне 3 седмици - 3 седмици и половина, за да си готов. Трябва да покажим още веднъж, че имаме класа и сме шампиони.

Пробваме да се адаптираме на нещата, които Дамбраускас ни пита и иска от нас. Той е треньорът и трябва да го слушаме и да се адаптираме по най-добрият начин. Не мога да мисля само за себе си, искам да помагам и на останалите”, заяви Кешерю.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти