Чибота: Показахме добра игра, искам да вкарам още такива попадения

Един от най-активните играчи на терена в днешната контрола на Лудогорец бе Мавис Чибота. Крилото се появи в игра през втората част в мача с Хаймщетен, като успя да вкара попадение и да направи асистенция при победата с 2:0.

Лудогорец не срещна съпротива и победи четвъртодивизионен немски тим в първата си контрола
Лудогорец не срещна съпротива и победи четвъртодивизионен немски тим в първата си контрола

“Мисля, че показахме добра игра, началото ни бе добро. Имах възможност да подам и да стрелям при гола, но реших да направя това, което мога най-добре. Мисля, че в националния отбор натрупах опит и достатъчно тренировъчно темпо, което сега да продължа.

Трябва да се подготвим за участието ни в Шампионска лига, затова сме дошли тук. Противниците ни са трудни, но мисля, че това ще е от полза. Ако работим здраво и слушаме треньора, всичко ще е наред.

Мисля, че ситуацията е ясна, ако искаш да играеш, трябва да го показваш по време на мачовете. Конкуренцията те прави само по-силен. Аз харесвам конкуренцията, тя ми помага да се изкача на следващото стъпало.

Искам да вкарам още такива попадения. Дали ще се случи това зависи от мен, но аз обещавам, че ще продължа да се старая”, заяви Чибота.

Още от БГ Футбол

Виж всички