Дамбраускас: Очакваме с нетърпение първия мач от Шампионската лига

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели първите си впечатления след победата на "орлите" с 2:0 над Хаймщетен в контрола, която се проведе в Австрия.

Лудогорец не срещна съпротива и победи четвъртодивизионен немски тим в първата си контрола
Лудогорец не срещна съпротива и победи четвъртодивизионен немски тим в първата си контрола

"Имаме страхотни условия тук за тренировка и подготовка. Искахме този мач да бъде загрявка за нас преди другите сблъсъци, които са на нашето или на по-високо ниво. Оценката ми е добра. Мисля, че в този момент краката на футболистите са по-тежки. Следващите контроли ще са по-интензивни, но това беше планът за днес", започна той.

"Очакваме с нетърпение първия мач от Шампионската лига. Има футболисти, които съм тренирал и сега са в Шахтьор. Познавам футбола в Беларус. Познавам играчите и обстановката, а това е предимство. Най-много обаче ме интересува представянето на Лудогорец. В Шахтьор има играчи с много опит. Физически е много силен отбор", добави още Дамбраускас.

"Ако искаш да растеш, трябва да търсиш трудните предизвикателства, защото тогава се развиваш. В следващите проверки ще можем да развием нащата игра и да се подготвим за сезона", завърши специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти