Кристиано се появи пред медиите, но не отговори на най-важния въпрос

Кристиано се появи пред медиите, но не отговори на най-важния въпрос

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо е надъхан за втора поредна титла от европейски финали. Освен това нападателят не даде отговор на въпроса дали ще продължи да играе за Ювентус и през новия сезон. Днес той говори пред медиите на официалната пресконференция преди двубоя на шампионите срещу Унгария, който е във вторник от 19:00 часа в Будапеща.

“Искам да спечелим и аз да помогна на тима. Важното е да защитим трофея си”, заяви 36-годишният CR7.

Журналистите искаха да разберат и какви са плановете за бъдещето му. Има слухове, че той може и да напусне Юве. “От години насам играя най-добрия си футбол. Не е важно дали ще си тръгна, или ще остана в клубния си тим. Това по никакъв начин няма да промени нагласата ми за Европейското първенство”, отговори Роналдо.

За него това ще е пето европейско първенство, но нагласата у него е като за първо. Португалците триумфираха през 2016 г., когато на финала сразиха домакина Франция с 1:0. “Съставът ни вече не е същият. В момента отборът е по-млад и ще видим дали сме станали по-силни, или по-слаби. Всички се адаптираме към промените. И аз не съм същият футболист, но се приспособявам към различното. Така прави всеки умен състезател”, допълни бившият голаджия на Реал Мадрид.

Още от Футбол свят

Виж всички