Даниел Моралес: Хората във Враца видяха в мое лице човек, с когото могат да развият клуба още повече

Новият наставник на Ботев (Враца) Даниел Моралес се съгласи да сподели пред Sportal.bg амбициите си като треньор на тима. 

"Чувствам се отлично, защото хората от Ботев (Враца) ме потърсиха. Видяха, че в мое лице могат да приемат нови предизвикателства. Заедно ще надграждаме, за да може всички хора в града да се радват. Дадох дума, че няма да има никакъв проблем, въпреки че има някои точки по-договора, които не са изяснени". 

"Утре почваме подготовка. Разделени сме на групи, защото ще минаваме изследвания. Първият етап на подготовката ще бъде във Враца и Мездра, защото има ремонт на помощния и главния терен. Следващият етап е в Банско. Има три или четири контроли. Още не съм наясно с програмата, защото е направена преди да дойда тук. Има някои неща, които ще искам да се променят, защото не ми харесват". 

"Целта пред отбора е да създадем нещо, което да накара всички да се гордеят. Разбира се, не да станем шампиони, защото сме стъпили здраво на земята. Искам момчетата, които идват във Враца, да са жадни да се докажат. Това е 100-годишен клуб, който иска да дава шанс на младите". 

"Има си цикъл, който свършва и друг, който започва. В момента текат разговори с много футболисти. Има футболисти, които са със свършили договори. Нормално е да идват нови хора".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти