Джо Диксън: Имам подкрепата от Левски и от държавата, очаквам и от феновете

Евентуалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън сподели на официална пресконференция, че има пълната подкрепа от клуба и държавата за инвестициите, които е готов да отдели за развитието на Левски.

"Занимавал съм се с футбол. Имах доста неуспешна кариера, но вие това го знаете. Имам много влиятелни познати в Англия и САЩ. Работех с недвижим имоти. Има частни и обществени банки, с които започваш да трупаш опит. Обикновено работим с различни имена. С времето се натрупва опит и доверие. Започваме да получаваме повече инвестиции. Знаем, че от страна на футболния клуб са получили доказателства за средствата, които ще бъдат налети. Няма да разкрия имената на тези фондове заради споразумение за конфиденциалност. Не искам да си развалям отношенията с тях, нито искам да рискувам или да подложа на опасност тази сделка или други бизнеси. Според вас какво правя тук? Взимам футболен клуб на ръба на фалит". 

20 Джоузеф Диксън за бъдещето на Левски

"Какво правя тук? Вярвам, че действията говорят повече от думите. Оставете да ви го докажа. Няма да давам много пресконференции оттук нататък. От Левски знаят, че съм сериозен и имам средствата. Обсъждал съм въпроса в правителствени организации и всякакви институции. Имам подкрепата от Левски и от държавата. Надявам се да имам подкрепата и от феновете".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти