Пламен Марков: Купата осмисли сезона

Пламен Марков: Купата осмисли сезона

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков даде интервю за предаването "Арена Спорт" по БНТ1, в което даде оценка за представянето на тима през сезона. 

"Купата осмисли сезона на ЦСКА. Целите в клуба винаги са били много високи и свързани със спечелването на шампионата и Купата на България. Ние изпълнихме една от поставените задачи, които имахме. По този начин и сезонът по някакъв начин е осмислен. Не бива обаче да забравяме представянето на отбора в Лига Европа срещу силни съперници. Успяхме да елиминираме на влизане в групите Базел, който традиционно се представя добре в евротурнирите. След това победихме Рома - нещо, което не бива да забравяме и отминаваме, защото този успех остава в историята на клуба", каза Марков. 

Канцлера: Наистина обичам нашите фенове, чувствах се специален, когато скандираха името ми
Канцлера: Наистина обичам нашите фенове, чувствах се специален, когато скандираха името ми

"Дали е дошъл моментът за прекъсване на хегемонията на Лудогорец? Силно се надявам ЦСКА да продължи прогресивното си развитие с още по-добри игри и с резултати, които ще спомогнат за спечелването на титла. Целта ни е спечелването на шампионата", заяви легендарният бивш халф, който изказа благодарности на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

Още от БГ Футбол

Виж всички