Валентич: Не е лесно да доведем добри играчи, работим по казуса с Неделев

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе доволен от успеха на тима му с 5:0 над Царско село. Специалистът призна, че съперникът е бил с млад състав, но е радостен от концентрацията на играчите. Босненецът заяви, че вече е наясно с близкото бъдеще на клуба.

Ботев (Пловдив) прегази Царско село (видео)
Ботев (Пловдив) прегази Царско село (видео)

"Не мисля, че трябва да говорим за мача, защото Царско село дойде с много млад състав. За мен отношението е важно. Играхме с агресия и висок интензитет. Не ми хареса, че когато водехме с 3:0 и младите им играчи се измориха, и ние вдигнахме оборотите. Трябва да го виждам във всеки мач, но е нужно да уважаваме противника. Знам, Наско Илиев искаше да вкара, но трябва да имаме ясна визия“, заяви Валентич.

"Знаем на кои позиции искаме да се подсилим, но не е лесно да доведем добри играчи в България. Важно е да намерим. Трябва да затоврим сделката с Тодор Неделев и всичко ще е добре. Когато дойдох хората от клуба казаха, че имаме три фази на развитие. Първата бе да се спасим от изпадане и го направихме. Втората е да се класираме в шестицата. Мисля, че ще направим добър отбор за това. Важното е и Тодор Неделев да е здрав и ще ни трябват още двама-трима, за да направим добър тим“, добави още той. 

"Ние сме вторият най-млад отбор в България. Мисля, че само Славия е по-млад. Винаги играем с млади момчета. Имаме няколко играчи, с които подписахме договори от Академията и ще се подготвят с нас през лятото. Но нас ни трябват победи и имаме концепция как да ги развием“, каза треньорът на Ботев Пловдив.

Още от БГ Футбол

Виж всички