От Марек казаха: Влязохме със 135 000 лева, сега кметът да поеме организацията

Наставникът на Марек Цветан Видински беше изключително щастлив, след като тимът от Дупница се завърна в професионалния футбол. Той разкри пред Sportal TV, че клубът е изкарал сезона със 135 000 лева.

Марек се завърна! Спорен гол прати дупничани във Втора лига (видео+галерия)
Марек се завърна! Спорен гол прати дупничани във Втора лига (видео+галерия)

“Това беше труд, близо шест години се лутаме, много нерви, особено предишните години. Вижда се, че трудът, който сме направили, си дава плодовете. Даже не си го бяхме помислили, миналата година се борихме да не изпаднем, щастливи сме. 

37 Марек надви Гранит и влезе във Втора лига

Благодаря на публиката, която е навсякъде с нас. 90% клубът се издържа от общината, кметът сега да поеме организацията и да мисли какво ще правим, общината не ни остави за секунда, това е истината. Искам да наблегнем на базата, нашият кмет е спортен човек. Изпуснахме десет положения, добър вратар имат, неслучайно е капитан на отбора на Гранит. 

37 Марек надви Гранит и влезе във Втора лига

Сега ще се радваме на първото място. Кметът ни каза, че трябва да сме в “Б” група, това ни беше целта. 135 000 лева - с толкова пари влязохме в “Б” група, казвам ви го честно. Пожелавам си да останем в “Б” група първата година, ние сме млад отбор”, каза Видински.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти