Гледай на живо

"Трето полувреме" след Италия - Швейцария

Геша: Изнервена обстановка! Отборът е заложник на игри в клуба

Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов даде мнението си след нулевото равенство със Спортист (Своге). Геша призна, че обстановката в тима от Горна Оряховица е изнервена.

Положението на Локо (ГО) се влоши, Нефтохимик държи съдбата в свои ръце (видео)
Положението на Локо (ГО) се влоши, Нефтохимик държи съдбата в свои ръце (видео)

"Обстановката е изнервена през цялото време. Изнервена е. Не знам кое е новото ръководство, кое е старото! Отборът е заложник на тези игри между ръководствата, дълго време сме без ръководство. Момчетата дават, каквото могат. 

Жалко, че днес пропуснахме положения и не можахме да стигнем до победата. Разчитахме, че сме високи хора, по мои сметки бихме над 10 ъглови удара, не създадохме обаче голови положения при тези ситуации. Имаше плахост в нашия отбор, в никакъв случай не можем да кажем, че Спортист е слаб отбор. Това е футболът. 

Хубаво е отборът да остане в групата, защото именно това нещо ще даде време Локомотив да си оправи ръководството, да си избере Управителен съвет. Тежки са времената на безвластие. Не знам дали ще съм тук и през следващия сезон - ситуацията е тежка, не знам кой какви нерви ще има и какви усилия ще трябва да положим, за да продължим. 

Срещу Септември (София) ще разчитаме на това, че те вече си осигуриха участие на баража, срещу нас сигурно ще излязат по-млади футболисти, трябва да си съберем силичките", каза бившият бранител на Спартак (Варна), Левски и Славия.

Още от БГ Футбол

Виж всички