Крушарски: Започвам да фуча и сериозно ще фуча, естествено, че може да се откажа от Локо (Пд)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) изказа мнението си за решението на БФС да не отлага повече мачове на ЦСКА 1948 и да даде служебната победа на ЦСКА-София. "Смърфовете" трябваше да играят срещу ЦСКА 1948, но мачът бе отложен заради прекаленото много заболели в отбора на "червените". Няколко дни по-късно обаче БФС обяви, че повече няма да отлага мачове на столичния тим. Собственикът призна също така, че може да се откаже от Локо (Пд).

БФС наказа ЦСКА 1948
БФС наказа ЦСКА 1948

"Това е феърплеят на Неделчо. Той щял да съди Гонзо. Да го съди. Аз имам добри адвокати и ще се борим до последно. Да, благодарим за феърплея. Той е единствен, който решава това нещо. Защо сме недоволни? Защото искат несправедливо да ни вземат второто място. Аз с моите скромни възможности съм направил едно отборче, които се бори за второто място“, коментира Крушарски "Дарик".

„Ще му подаря всичките медали на Неделчо. Ако той не се появи , ще му ги занеса всичките. Той е човекът, който взима крайните решения. Аз от десетина дни не съм в България. Доколкото знам, той е взел решението и е казал на Гонзо „е какво от това“. Той ни е сложил веднага на трето място. Това убива феърплеят и убива желанието на всеки един човек, който Той ми унищожава мечтата. Ако е феърплей, здраве му кажи.

Заслужаваме си второто място. Кой отбор в момента играе постоянен и хубав футбол? Кой? Най-бедният отбор - Локомотив Пловдив. Момчетата са го заслужили. През цялото това време се говори за Локомотив, а сега се говори за трето място.

Нека нареждаме класирането от сега за следващия сезон. Защо да играем изобщо?

Локо (Пд) за решението на БФС да не отлага повече мачове на ЦСКА 1948: Разочаровани сме!
Локо (Пд) за решението на БФС да не отлага повече мачове на ЦСКА 1948: Разочаровани сме!

Естествено, че може да се откажа от Локомотив Пловдив и това може да се случи. След шест години феърплей. Аз си мълча. И съдии, да съм обидил някой, не съм. Такъв шамар. Нямам думи за това нещо. Предполагам, че има наши и ваши. Като няма свободни дати, да се мери с един аршин за всички. Да се прекрати първенството, а не да се правят такива щуротии. Кой казва това, че няма как да се отложат?

Аз също съм купил билети за футболистите, но проблемът си е мой. Ако трябва, ще изям дървото, но ще изиграем мачовете. Ако трябва, ще изиграем мачовете и на 30 май. Какъв е проблемът. Ние ако ги изиграем тези четири мача, които ни остават и ги спечелим, отиваме почти наравно с Лудогорец.

Това може да ме накара да оставя нещата и да ги съсипя. Колко пъти повтарям едно и също. Някой да ни събере, да си затворим вратите и да си ударим по един шамар, но да сложим ред в нещата. Никой не направил нещо подобно.

Как завършва животът? Тия проблеми и злоби отиват в 2:1. Там ли ще отнесем всичко?

Боби ми е приятел. Аз го подкрепих. Винаги съм казвал, че Боби Михайлов трябва да остане. Винаги съм го споменавал. Така навремето изритаха Батето и го предадоха.

Жалко, че не съм в България, за да отида и да си свърша нещата. И аз си имам проблеми. Трябва да си завърша първенството, както трябва. Колко ще оправим бюджета с участие в евротурнирите? Моята цел е да вземем това, което заслужаваме, а след това си е наша работа докъде ще стигнем. Аз не спирам да мечтая. Тук съм, за да си оправя нещата и да взема пари и затова съм тук. Няма да оставя така нещата. Така съм набрал на един от Пловдив. Започвам да фуча и сериозно ще фуча. Ако Неделчо не си подаде оставката, го започвам всеки ден. Аз съм достатъчно луд, за да полудее и той“, каза още Христо Крушарски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти