Гледай на живо

"Трето полувреме" след Финландия - Русия 0:1

От ЦСКА-София за проваления мач с ЦСКА 1948: В неведение сме от непредсказуемото поведение на ръководството на противника

ЦСКА-София пусна официално изявление по повод проваления двубой с ЦСКА 1948. Срещата трябваше да се изиграе тази вечер на Националния стадион "Васил Левски", но това няма да се случи. Причината е, че домакините отказват да излязат за двубоя, тъй като имат над 10 заразени играчи с COVID-19, а СТК не отложи мача.

ЦСКА 1948: Днес мач няма да има
ЦСКА 1948: Днес мач няма да има

Ето какво пишат от ЦСКА-София на официалния си сайт:

"Армейци, Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача. Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада. 

Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия. 

Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи".

Още от БГ Футбол

Виж всички