Заги: Има напрежение и ни трябва повече самочувствие

Наставникът на Славия Златомир Загорчич, остана доволен от успеха с 2:0 срещу Ботев Враца, но не и от показания страх и напрежение в играта от неговите състезатели. 

"Доволен съм от победата, но не чак толкова oт играта, Има голямо напрежение във футболистите и се вижда това. Играхме добре до гола, но след това отново се прибрахме и нямаше агресия. Започнахме да играем игра, която не мога да позволя на играчите. През втората част вкарахме втори и заслужихме победата. Трудно е в такива моменти. Напрежението и страхът в битката за оцеляване си казва думата. От около месец съм тук и виждам страха и психологическите проблеми. Надявам се, че ще успеем с победи да решим този проблем“, каза Загорчич.

Славия с важна стъпка към спасението
Славия с важна стъпка към спасението

"Трябва да си повярваме и да играем за победа във всеки мач. Само така може да се спасим. Има мотивация в отбора, но трябва да намалим напрежението в отбора се надявам да започнем да мислим по-позитивно. Трябва да излезем с далеч по-голямо самочувствие в играта и така ще се получат нещата. Искам Славия да печели всеки един мач и в Търново да спечелим трите точки“, завърши Загорчич.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти