В Италия: Болоня има желание да задържи Антов, играчът ще получи още шансове

В Италия: Болоня има желание да задържи Антов, играчът ще получи още шансове

В Болоня имат желание да закупят за постоянно Валентин Антов, който е преотстъпен в италианския отбор от ЦСКА-София до края на този сезон. Така твърди специализираният за "рособлу" сайт zerocinquantuno.it. В сделката между двата клуба има опция за закупуване, за която се смята, че е в размер на 3 млн. евро.

Според информацията Болоня възнамерява да се възползва от тази опция, но крайното решение за това най-вероятно ще бъде взето по време на някоя от следващите срещи на клубното ръководство. Също така се уточнява, че оттам може би изчакват да видят Антов в повече мачове и точно затова в оставащите пет кръга от Серия "А" той ще получи още шансове за изява. Засега защитникът има четири мача с екипа на отбора, като в два от тях започна като титуляр. От италианския сайт са убедени, че българският национал едва ли ще се върне в своята родина след края на сезона.

Междувременно, друг преотстъпен бранител в Болоня - Адама Сумаоро също ще бъде привлечен за около постоянно срещу 2 млн. евро, които ще бъдат платени на Лил. Бъдещето на 36-годишния защитник и капитан на отбора Данило обаче не е сигурно. Той може да остане в клуба, но ще трябва да се задоволи с ролята на резерва. "Рособлу" ще търсят надежден, но и по-млад партньор на Сумаоро в отбраната на тима.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти