Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Англия - Хърватия

Тухел така и не каза какво мисли за Суперлигата

Тухел така и не каза какво мисли за Суперлигата

Мениджърът на Челси остана един от малкото треньори в Англия, който не пожела да изрази личното си мнение за разпадналия се проект за Суперлигата. Германецът отново, както и след мача Брайтън, заяви, че това е решение на собственика на клуба, а той просто трябва да се адаптира към ситуацията. Тухел настоява, че няма нужда никой да му се извинява за ситуацията и е доволен, че вече тази тема е приключила и може да се фокусира върху подготовката за утрешния важен мач с Уест Хам, който се явява директна битка за четвъртото място.

"Аз съм част от клуба, но това е решение на собственика и борда и те го промениха. Не е нужно някой да ми се извинява. Моята работа е да се адаптирам към обстоятелствата. Дали цялата ситуация ни попречи на концентрацията? Да, определено. Но това вече е в миналото.

Очакваме много труден мач срещу Уест Хам. Това е много силен отбор. Разчита на всеотдайно участие на всички в защита, което е основата за много силната контраатака, която притежават. Предизвикателството е да контролираме мача и да сведем до минимум загубата на топката в критички ситуации.

Матео Ковачич все още е извън строя, но всички останали са на разположение. Добрата новина е, че вече сме напълно фокусирани върху мача", заяви Тухел на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти