Президентът на Марек: Яд ме е, извинявам се на феновете

Президентът на Марек: Яд ме е, извинявам се на феновете

Президентът на Марек Цветан Видински не бе на себе си след домакинското равенство (0:0) срещу Ботев (Ихт) в изминалия кръг от Югозападната Трета лига. Той все пак се съгласи да коментира представянето на тима и загубата на точки в борбата за първото място. 

"Това са нормални неща. Няма как рано или късно да не загубим точки някъде. Яд ме е, че не си играхме нашата си игра. Изпуснахме доста положения, много центрирания, много чудесии...“, каза Видински. 

"Имаме си нашите проблеми. Имаме контузен футболист (б.р. Димитър Илиев), който ни беше половин отбор. Но не си спомням Ботев (Ихтиман) да е имал някакво положение за гол. Мисля, че нямаха нито едно. Това обаче не означава, че ние не трябва да вкараме. Не съм доволен от играта. Гостите добре се бяха затворили, грамотен отбор са с опитни футболисти. Продължаваме напред. Загубихме точки, много ме е яд, но няма какво да направим. Яд ме е, защото изпуснахме точки в домакински мач, което не беше редно. Не съм очаквал точно в този мач да загубим точки. Но животът продължава. Главите горе! Има още 9 кръга“, коментира Цецо Видински. 

"Илиев ще ни липсва доста. Сега ще имаме и наказан футболист (б.р. Евгени Тунтев), заради червения картон. В следващите 4 мача 3 са ни гостувания. Това са само трудни мачове. Продължаваме да се борим“, допълни президентът на Марек. 

"Вече не ме интересува дали в следващите мачове отборите срещу нас ще са допълнително стимулирани. Въобще не се притеснявам. Нормално е, не можем да се сърдим на никого. Позволено е. Можем да се сърдим, ако си купуват мачове навън, а не за стимулиране на другите отбори срещу нас. Живи и здрави да са. На нас такива са ни възможностите, играем честно, играем футбол. Съжалявам, че срещу Ботев (Ихт) нещата не ни се получиха. Извинявам се на феновете“, завърши Цветан Видински.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти