Живко Миланов: Не съм доволен от резултата, може би ни липсваше един Найджъл Робърта

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов коментира равенството на своя тим с Черно море в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Двата тима не си вкараха и завършиха при резултат 0:0.

Бившият вратар на Левски спря “сините” във Варна
Бившият вратар на Левски спря “сините” във Варна

“До голяма степен момчета изпълниха указанията. Не съм доволен от резултата, но от всичко останало, с изключение на няколко ситуации, съм доволен. Получи се да контриолираме мача, опитвахме се да пресираме високо. Добре познавам Илиан Илиев, който е един от най-добрите треньори, знам и профила на 90% от футболистите Черно море и ако бяхме ги оставили да играят с топката, щяхме да имаме проблеми.

Не достигна малко шанс и класа в завършващата фаза. Тези момчета дадоха много на терена и съм сигурен, че с много работа в следващите дни и месеци, могат да покажат съвсем друго лице. Може би един Найджъл Робърта не ни стигна, за да вкараме, но имахме много шансове и това е важното. Имахме 5-6 чисти ситуации за гол, които си длъжен да вкараш. Отборът на Черно море е добър тим и тук се играе трудно.

57 Черно море - Левски

Оттук нататък трябва да забравим този мачи и да започнем да се готвим за срещата с най-добрия отбор в България. С тази пандемия всеки ден може да изскочи някой заразен. Виждате, че и от щаба много хора са болни. Искам да пожелая на старши треньора ни най-бързо оздравяване и да се върне в най-скоро време при нас. За братя Цоневи е рано, но както видяхте, Анди Краев е почти готов и оттук нататък ще го виждате все повече в игра.

Ще играе на мястото на Робърт този, който показва на тренировки, че трябва да започне. Който покаже, той ще играе”, заяви Миланов.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички