Кавани с красноречив отговор на твърденията, че иска да напусне Манчестър Юнайтед

Кавани с красноречив отговор на твърденията, че иска да напусне Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани използва социалните мрежи, за да направи своя лаконичен коментар на всички новини, свързани с желанието му да напусне клуба след края на сезона. Медиите на Острова тази сутрин цитираха изказване на неговия баща, който твърди, че уругваецът не се чувства добре в Англия и иска да се завърне в Южна Америка, за да бъде по-близо до семейството си. 
Кавани, който подписа договор с Юнайтед до края на сезона с опция за удължаването му с още една година, публикува в своите профили в "Туитър" и "Инстаграм" своя снимка с екипа на Манчестър Юнайтед, към която добави следното изречение "Горд съм да нося тази фланелка".

 
По-късно мениджърът на "червените дяволи" Олр Гунар Солскяер също коментира темата на своята пресконференция преди утрешния двубой с Милан. 
"Единсон е напълно фокусиран върху това да бъде на разположение и работи здраво, за да е напълно готов. Доколкото разбрах с моя лош португалски и от неговия по-добър английски, той е много горд да играе за Ман Юнайтед. Все още не е взето никакво решение. Ние работим само върху това да е готов възможно най-скоро". 

Още от Футбол свят

Виж всички