Тунчев: Не подходихме по най-сериозния начин (видео)

Тунчев: Не подходихме по най-сериозния начин (видео)

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев не остана доволен от представянето на своя отбор при трудната победа с 2:1 над Беласица в 1/8-финален двубой от Купата на България.

“Не подходихме по най-добрия начин. Играехме бавно и не търсехме възможността за по-бързо придвижване на топката. Знаехме още преди мача, че Беласица се групира добре. Това е приятен отбор. Ние сме печелили два пъти Купата, така че не мисля, че трябваше да обръщаме внимание на третодивизионен тим като Беласица, а на себе си. Не подходихме по най-сериозния начин. Казах на играчите след срещата с Етър да играем с по-бързи движения, но не са си взели бележка. По-голяма увереност е нужна от централните защитници. Те са много важни за изнасянето на топката.
Ще бъде трудно, но докато имаме шанс да преследваме целите си и в двата турнира, няма да се откажем. С Бруно Акрапович се познаваме много добре. Който от двата отбора подходи по-добре, той ще спечели предстоящия мач. Саша Симонович е направил добър отбор в Петрич предвид средствата, с които разполага. Пожелавам му да се завърне в професионалния футбол”, коментира Тунчев след двубоя.

Още от БГ Футбол

Виж всички