Моуриньо отправи послание към Бейл и Деле Али

Моуриньо отправи послание към Бейл и Деле Али

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо загатна, че е готов да дава повече шансове на Гарет Бейл и Деле Али в следващите мачове. Двамата влязоха като резерви при поражението с 0:3 от Манчестър Сити и получиха добра оценка от португалския специалист. 

"Mога само да приветствам добрите футболисти, когато са здрави и готови да играят и да помагат на отбора. Понякога ние, треньорите, взимаме грешни решения, както и всички останали хора. Но никой от нас не е луд, за да каже: "Не искам този футболист да ми помогне, независимо от неговия потенциал и обстоятелствата", обясни Моуриньо.

"Бейл и Деле Али притежават необходимите качества, това е ясно. Ако са здрави и мотивирани - чудесно. Имаме нужда от всички играчи. Бейл се включи добре и можеше да вкара гол. Напълно е възможно да играе срещу Волфсбергер в четвъртък. Ако не - тогава ще играе срещу Уест Хам през уикенда", каза Специалния.
През настоящия сезон Гарет Бейл е взел участие в 15 мача във всички турнири и е отбелязал 4 гола. Статистиката на Деле Али включва 14 мача и две попадения.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти