Камбуров: Не е тайна, не се чувствах добре в ЦСКА 1948, по-добре да играе някой млад

Камбуров: Не е тайна, не се чувствах добре в ЦСКА 1948, по-добре да играе някой млад

Мартин Камбуров, който вкара и двете попадения при победата на Берое с 2:1 над Ботев във Враца, обяви, че е напуснал бившия си клуб ЦСКА 1948, тъй като не се е чувствал добре и не е изпитвал удоволствие от футбола.

“Първото полувреме играхме със стоножки, беше ни много трудно. Враца играха по-добре от нас, имаха по-чисти ситуации. Ние сме по-качествени като единици, но резултатът можеше да е 2:1 или 3:1 за тях. Пропуснах едно чисто положение. Такива мачове трябва да взимаме. Гоним топ 3. Взехме трите точки с повече борба и битка”, каза Камбуров, който обяви защо е напуснал предишния си клуб ЦСКА 1948 само 48 часа преди днешния мач на Берое.

“Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера Берое. Никой не знаеше, че исках да напусна ЦСКА 1948. Берое нищо не е плащал за мен. Аз сам се откупих и дойдох. Те ме поискаха. Надявам се да помогна на Берое да изпълни целта.

Няма кой знае каква тайна. Така го усещах. Не се чувствах добре. Не изпитвах удоволствие от футбола. По-добре да играе някой млад. Имат си тяхна концепция. Няма проблем. Стиснахме си ръцете с президента и така. Пожелавам им успех”, разясни Мартин Камбуров.

Още от БГ Футбол

Виж всички