Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Спартак Плевен може да спечели срещу Ямбол, но само една част

Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Спартак Плевен може да спечели срещу Ямбол, но само една част

Ямбол приема Спартак Плевен в мач от 17-ия кръг на НБЛ. Срещата е днес, 7 февруари,  от 17:30 часа в зала „Диана”. Преди това Sportal.bg отново се свърза в бившия баскетболен национал Бойко Младенов, който направи своята прогноза за предстоящия сблъсък в Ямбол.
В момента Ямбол заема седма позиция в класирането с 5 победи и 10 загуби, а Спартак Плевен е на осмо място с баланс 3-12.

Ямбол – Спартак Плевен

Със сигурност ще се получи интересен мач в дъното на класирането. Ямбол ще спечели в един наистина резултатен сблъсък. Двата отбора вкарват много. Не играят толкова в защита, колкото се стремят да атакуват коша. Ще има много бързи атаки, лесни кошове, много опити за стрелба от тройката. Мачът ще бъде много динамичен, сравнително равностоен, но ми се струва, че предимството е на страната на Ямбол. Тимът играе в собствената си зала. За сметка на това Спартак Плевен е без никакви претенции този сезон, така че най-вероятно ще видим домакинска победа за Ямбол.

Възможно е, ако играчите на Александър Дяковски имат ден, да затруднят съперника си в един момент по време на мача, но не мисля, че ще е за много дълго време. Могат да спечелят една четвърт, но се съмнявам да имат сили за повече от това.

Фаворит: Ямбол

Снимка: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти