Антов: Отивам да се докажа в Италия, пожелавам на феновете на ЦСКА титли и нов стадион

Антов: Отивам да се докажа в Италия, пожелавам на феновете на ЦСКА титли и нов стадион

Новото попълнение на Болоня Валентин Антов коментира своя трансфер в Серия "А". Младият бранител изгледа контролата на ЦСКА-София срещу Ботев (Враца) на "Армията". Той пожела на "червените" фенове титли и нов стадион.

53 ЦСКА-София - Ботев (Враца)
"Офертата беше сега, сега разбрах и мисля, че такъв шанс ти се пада веднъж в живота. Искам да опитам и да се докажа. Италианското първенство е известно със своите добри защитници, отивам в добър отбор, където да се изградя. Не съм се чувал с Кирил Десподов, нещата се случиха толкова бързо, че нямаше време за нищо.
Надявам се да се адаптирам бързо в Италия. Успях да се чуя със Синиша Михайлович, нямам търпение да се запозная с него и с колегите ми. Отивам там, за да се боря за своето място, ще дам всичко от себе си, това е една голяма крачка. В Англия е невъзможно вече да се отиде заради Брекзит, невъзможно е. Интересува ме само Болоня. Публиката на ЦСКА е най-вярна, аз израснах на този стадион, пожелавам на феновете титли и нов стадион", каза Антов.
"Пожелавам си някой ден да ми се случи да получа наградата за най-добър защитник в Серия "А". Това ще бъде още една сбъдната мечта. Тези награди определено са задължаващи, имам още дълъг път, гледам към звездите и продължавам да се развивам, гледам към бъдещето", добави бранителят.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички