Ще има трансфер! Акрапович засипа с похвали футболист на проби (видео)

Ще има трансфер! Акрапович засипа с похвали футболист на проби (видео)

Наставникът на ЦСКА-София засипа със суперлативи каращия проби в тима централен нападател Бисмарк Чарлз. Ганайският футболист се появи в 60-ата минута на днешната контрола срещу Пирин (Благоевград) (0:0), заменяйки Али Соу. След проверката Акрапович обяви, че той разполага с фантастична скорост и модерен стил на игра.

Босненският специалист обърна и специално внимание на играта на Греъм Кери по левия фланг, който правел хубави неща, но го посъветва да бърка по-малко топката.

“Доволен съм кондиционно от това, което направихме. Тактически контролирахме мача. Имахме много положения, направихме хубави акции, но последният ни пас не вървеше днес. Липсваше ни и малко концентрация. Но се радвам, че имахме достатъчно положения. Важно за мен е да няма контузии”, каза Акрапович, след което обърна внимание на играта на Греъм Кери.

“Кери се опита да направи хубави неща и ги направи, но както казах преди малко, при последния пас трябва да вдигне глава - или да завърши с шут, или да подаде. Така, като загубим топката, се връщаме назад и хабим много енергия, за да я вземем пак. Това не е начинът, който искам аз. Той го знае много добре, сърди се сам на себе си. Така че няма значение дали съм доволен аз. Той трябва да оправи тези неща и ще ги оправи”, конкретизира Акрапович, след което засипа с похвали Бисмарк.

“Момчето има фантастична скорост и знае как да вкара гол. Днес не се получи. Неговото движение и стил на игра е модерно. Има фантастична скорост, има контрол над топката. Младо момче, 19-годишен, пред него е бъдещето”, добави Акрапович, след което допълни:

“Гледаме още футболисти, надявам се да дойде нещо качествено. Ако не дойде, няма да се сърдя”, завърши треньорът на червените.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти