Херо: Нашият отбор не показа това, което може

Херо: Нашият отбор не показа това, което може

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров – Херо говори след тежкото поражение с 0:3 срещу Локомотив Пловдив в контрола. Наставникът на старозагорци бе категоричен, че тимът му не трябва да изглежда толкова безобразно в защита, защото е обидно. Все пак Херо смята, че до подновяването на шампионатните мачове отборът от Стара Загора ще придобие различен облик.

„Нашият отбор не показа това, което може, но причините са ясни. Доста хора не играят, болни са, тепърва започват да тренират. Мисля, че до началото на първенството отборът ще изглежда различно. Ще играем в друга формация. Има умора във футболистите, повече са с нарушена подготовка. Отборът отстъпваше във всички аспекти и закономерен резултат“, заяви Херо.

„От нито едно от полувремената не съм доволен. Надявам се болните хора да почнат да тренират. Резултатите не са важни за мен. Мен ме интересува поведението и настроението. Не трябва да изглеждаме така, за мен е обидно“, добави той.

„Не знам дали си мислят, че са сигурни за мястото си, защото обявих, че няма да се прави селекция. Надявам се да не мислят. Искам да оздравеят всички, за да имаме оптимален състав. В момента видяхте с каква формация в защита играхме. Никога не бихме играли така“.

„Когато ни вкарат винаги е проблем. Фаул е контузен, Кукула не е в оптимално състояние, но не може да се оправдаваме. Аз се надявам през другата седмица Фал да започне да тренира с топка. За началото на първенството няма да е в оптимално състояние. В първите няколко кръга няма да е пълноценен, но после смятам, че ще бъде в тонус“, каза още старши треньорът на Берое.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти