Вилаш-Боаш потвърди за интереса към Милик

Вилаш-Боаш потвърди за интереса към Милик

Треньорът на Олимпик Марсилия Андре Вилаш-Боаш потвърди информациите от последните дни, че клубът има интерес към нападателя на Наполи Аркадиуш Милик. Твърди се, че французите дори вече са започнали преговори за поляка, като са предложили 10 милиона евро за правата му.

"Имаме интерес, но на този етап не сме в напреднали разговори нито с Наполи, нито с Милик. Не очаквайте трансферът да стане до няколко дни. Да, имаме интерес, за който, за съжаление, итаианската преса успя да научи. Милик не е единствената ни опция. Може дори да се каже, че неговото привличане ще е най-трудно, защото е класен футболист. Няма да е лесно да стигнем до сделка", призна Вилаш-Боаш.

Договорът на Милик с Наполи изтича през лятото и той отказа да преподпише. Заради това той бе "замразен" и не е записал дори минута от началото на сезона. Неаполитанците са склонни да се разделят с него, но искат да получат сума между 15 и 18 милиона евро. Интерес към него има и от страна на Ювентус, Интер и Атлетико Мадрид, но никой от тях не е склонен да извади исканата от Наполи сума.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти