Красимир Петров: Харесвам Ангел Лясков и Светослав Ковачев, но засега няма нищо конкретно

Красимир Петров: Харесвам Ангел Лясков и Светослав Ковачев, но засега няма нищо конкретно

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Петров сподели преди началото на зимната подготовка на тима, че отборът няма да се разделя с футболисти. Той призна, че в момента се водят преговори за привличането на нови такива и би искал в тима да пристигнат Ангел Лясков и Светослав Ковачев. 

"Засега имаме двама нови. Личев и Дамянов, които идват от Кариана (Ерден). Засега това са новите футболисти. В преговори сме с други състезатели, но засега няма нищо конкретно. На 16-и играем контрола със Септември (София). Дотогава оставаме тук, след което заминаваме за Турция и ще бъдем там до 5-и февруари. Имаме достатъчно добър отбор с млади и опитни състезатели. И да не привлечем нито един нов, няма да бъде проблем". 

"Основният приоритет пред клуба остава всеки мач да ставаме по-добри. Нямаме конкретна цел дали ще сме пети или шести. Искаме средната възраст на отбора да е 22-23 години. Чак след това ще търсим първо място. Лично аз искам да привлечем Ангел Лясков и Светослав Ковачев, защото са добри футболисти. Няма да има изходящи трансфери. Даже имаме няколко 17-годишни момчета, които не смятаме да преотстъпваме, а да развиваме при нас". 

Още от БГ Футбол

Виж всички