Александър Попов пред Sportal.bg: Само Манчестър Юнайтед и Челси са правили нещо подобно (видео)

Александър Попов пред Sportal.bg: Само Манчестър Юнайтед и Челси са правили нещо подобно (видео)
Карта „100 сърца за ЦСКА“ вече е платежна
Карта „100 сърца за ЦСКА“ вече е платежна

Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов сподели подробности специално пред Sportal.bg около невижданата досега в България иновация, в лицето на новата карта „100 сърца за ЦСКА”.

Продукт, който не просто носи отстъпки в над 40 компании в България, но вече е и платежно средство и предоставя екстри, които нямат аналог за страната ни.

“За 8-а поредна година направихме “100 сърца за ЦСКА”! В България нещата много трудно се случват. Картата прерасна от членска, в платежно средство. Нашите фенове и всички "армейци" ще могат да оперират с нея в цялата страна, във всички търговски обекти, да пазаруват онлайн. И да използват нашата карта за платежно средство.При тези условия, в които живеем сега, това е голямо нещо”, заяви Александър Попов в специално интервю пред Sportal TV и Sportal.bg.

“Отне ни доста време, сериозна организация, за да я направим. Благодаря на нашите партньори.Това е много повече от членска карта! Ваши колеги ми казаха, че много малко спортни организации по целия свят имат подобни продукти. Манчестър Юнайтед, Челси, Уест Хам... Ние се приобщаваме към едно семейство на по-иновативните. В клуба мислим по този начин. Мислим как сами да си осигурим финансиране. Знае се, че в клуба има финансови проблеми, но винаги заедно с феновете сме устоявали – вече от 10 години. Нашият продукт е абсолютно без аналог у нас”, добави Александър Попов.

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички