Братя Цоневи: Можем да спечелим купата, на "Герена" Левски не се притеснява от никого

Братя Цоневи: Можем да спечелим купата, на "Герена" Левски не се притеснява от никого
Сираков обяви 7-те неща, с които спаси Левски, иска "сините" в топ 5 на Европа
Сираков обяви 7-те неща, с които спаси Левски, иска "сините" в топ 5 на Европа

Братята Радослав и Борислав Цоневи дадоха обективна оценка за състоянието на Левски. Близнаците, които се възстановяват от контузии, бяха гости в 7/8 TV и коментираха дербито срещу ЦСКА-София, загубено с 0:1. Двамата признаха, че в момента "червените" са по-стойностният отбор.

„Резултатите на Левски не са това, което трябва да бъдат. Причините са доста. Доста проблеми с финансите, доста нови играчи, доста контузени, като нас с Боби. ЦСКА има по-стойностен отбор. Имаме доста млади момчета. В момента те са по-добри. До последните минути имахме невероятен шанс да изравним. ЦСКА ни подцени. Във футбола всичко се случва“, сподели Радослав Цонев.
„Левски винаги може да спечели Купата. Това са турнирни мачове. На "Герена" няма от кого да се притесняваме. Феновете показаха какво е Левски. Идваха на стадиона с позитивна нагласа. Мога да им благодаря. Те са в основата клубът да го има. Весели празници на всички левскари! Надяваме се от Новата година нещата да се оправят“, завърши той. 

„Млад отбор сме. Да не омаловажаваме труда на ЦСКА. При Акрапович играят с пет човека отзад и трудно им се вкарва гол. Славиша Стоянович е доста опитен треньор. С новите попълнения ще си проличи това, което иска, и ще предаде опита си. Надяваме се с новия спонсор нещата да се оправят. И нещата да станат по-розови. Да са здрави феновете. Новата година да е по-добра и да се сбъднат желанията“, сподели пък Борислав Цонев.

Още от БГ Футбол

Виж всички