Собствениците на Лудогорец ще зарадват 4000 семейства за Коледа

Собствениците на Лудогорец ще зарадват 4000 семейства за Коледа

"Биовет" и Лудогорец дариха 4000 пакети с продукти от първа необходимост за социално слаби семейства от Разград и региона. Инициативата е на собствениците на фармацевтичния завод и клуба Кирил и Георги Домусчиеви. Това е второто подобно дарение, като първото бе през май. Общата стойност на двете кампании е 250 000 лв.

"Хранителните продукти ще бъдат раздадени на нуждаещи се от всички разградски общини. Обстановката, в която се намираме и втората вълна на вируса оставиха много хора без работа и по домовете. Вярваме, че с това дарение по Коледа ще успеем да ги зарадваме“, заяви изпълнителният директор на "Биовет" Разград Теменуга Газдова.

„В тези тежки времена подобно дарение е изключително благородна инициатива, която нашите приятели от „Биовет“ Разград и Лудогорец правят за хората в региона. Това е пореден жест след помощта в началото на 2020 г. и заслужава изключителни адмирации. Защото показва съпричастността на бизнеса към хората в затруднено положение“, заяви кметът на Разград Денчо Бояджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички