Свежи пари влизат в Левски

Свежи пари влизат в Левски
Ултрасите на Левски нахлуха на "Герена", Сираков се покри
Ултрасите на Левски нахлуха на "Герена", Сираков се покри

Левски готви изненада за феновете си и се очаква тя да бъде на календара на тима за следващата година. Според хора от клуба производството му се бави, защото от "Герена" очакват буквално във всеки момент Бордът на директорите на строителната компания "Щрабаг" да сложи подпис под договора за генерално спонсорство на Левски.

Параметрите и сроковете са уточнени, както и най-малките детайли и остава само да се ударят печати и положат подписи. Твърде възможно е за часове да се направят и фланелки с логото на компанията и футболистите да се снимат с тях.

Десетките хиляди отпечатани календари ще направят рекламния ефект за "Щрабаг" поразителен. Компанията не е нова на "Герена", като спонсорира Левски под една или друга форма, като дори понякога превежда авансово средства. Така се стигна до специалната концепция с името на фирмата.

Новият сектор А на стадиона носи името "Щрабаг" и е брандиран с логото на компанията. Предполага се, че това става срещу 1 милион лева на година. Приблизително такава е и сумата, при която бекмейкърска компания наскоро подписа договор за 1 година, който влезе в сила на 1 декември.

Логото й вече е на ръкавите на екипите и футболистите ще играят за първи път с тях в двубоя с ЦСКА-София утре.Ексклузивното място върху гърдите трябва да е за австрийската строителна компания.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички