Гледай на живо

Контролна среща: ЦСКА 1948 – Стал (Полша) 0:0

ЦСКА-София сплоти колектива с демонстративен мач

ЦСКА-София сплоти колектива с демонстративен мач

"Всички треньори, скаути и служители в Академия ЦСКА изпратиха 2020 година с демонстративен мач за сплотяване на колектива. Срещата се проведе на едно от помощните игрища на стадион "Българска армия" и бе истинско зрелище за страничните наблюдатели, сред които бяха хора от ръководството, скаути и юноши на клуба", съобщиха червените чрез своя официален сайт.

Единият отбор бе с червени фланелки, а другия изцяло в черна екипировка. Червените бяха представени от: Алексасндър Стоянов, Ангел Павлов, Асен Яначков, Димитър Андонов, Атанас Стоилов, Калоян Георгиев, Христо Захариев и Цветослав Алтънов. Срещу тях, изцяло в черно се изправиха: Илия Иванов, Стоян Ангелов, Добромир Митов, Румен Трифонов, Калоян Генов, Калоян Дюлгеров, Костадин Джоргов и директорът на Академията Пауло Кардозо.

Резултатът бе открит от Румен Трифонов в началото на срещата, който показа че не е изгубил голмайсторския си нюх. Администраторът на Академията Калоян Дюлгеров покачи на 2:0 с малко щастлив гол от малък ъгъл и така удвои преднината на отбора в черни екипи. Треньорът Димитър Андонов върна едно попадение и намали изоставането на червените на 1:2. Последва ново попадение на Дюлгеров, който се възползва от великолепна контраатака и покачи преднината на своя тим до 3:1. Червените реагираха мигновенно и Ангел Павлов намали на 2:3 с мощен шут от средно разстояние. Точка на спора сложи отново Румен Трифонов, който реализира втория си гол в мача и оформи крайния резултат 4:2 в полза на отбора в черен спортен екип.

След драматичния сблъсък се проведе спокоен и задружен коледен обяд, на който директорът на Академията Пауло Кардозо отправи своите послания към всички в Академията за предстоящите коледни и новогодишни празници и пожела една по-щастлива и успешна 2021 година.

Детско-юношеската школа ще поднови тренировки в средата на януари, като точната дата ще бъде уточнена допълнително в зависимост от емидемиологичната обстановка в страната.

снимка: cska.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички