Михайлов: Гоним 5 победи от 5 мача, не ме интересува как (видео)

Михайлов: Гоним 5 победи от 5 мача, не ме интересува как (видео)

Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви след домакинския успех с 1:0 над Локомотив (Пловдив), че отборът гони още четири победи до края на годината и не го интересува как и по какъв начин ще бъдат постигнати те.

“Беше тежък месец, особено с пандемията, с възстановяването на футболистите, със започването на тренировъчния процес. Видяхте, че днес няколко човека едва изкараха мача. Казах им това, което им казах и преди два месеца - че съм горд с този отбор. Независимо от позицията, в която се намираме. Убеден съм, че ще сме в по-добра позиция в края на тази година и в края на лятото догодина.

Изстрадана победа и съм много щастлив от този факт. Имаме нов треньор и беше важно да го зарадваме, да играем добре. За мен винаги е било важно да запазя суха мрежа, вкарахме гол, продължаваме напред.

Естествено, че се отразява идването на нов треньор. Всеки иска да играе на максимума, сменихме схемата, виждате с колко млади футболисти играе нашият състав. Локомотив доскоро беше първи или втори. Не следя класирането. Втори, а ние сме 12-ти. Крачка по крачка вървим напред.

Още когато дойде новият треньор, аз казах на отбора: “Имаме пет мача. От тези пет мача гоним пет победи. Как и по какъв начин ще го направим - не ме интересува. Първата вече е факт. Сега идва Арда. Трябва да победим и тях. След това продължаваме нататък. Има бойци в тунела. Радостен съм и съм горд като един фен на Левски.

Дай Боже да намерим този спонсор, който го очакваме толкова дълго време. Защото всички го правим от любов към Левски. Нищо повече от това. Надяваме се да вървим максимално добре. Има още за какво да играем. Ние сме Левски и всеки мач се борим за победа, колкото и клиширано да звучи. А и да не забравяме, че имаме купа, за която да се борим през 2021 година”, разясни Михайлов.

Трябва да бъдем готови. Имаме двайсетина играчи - юноши мъже. Всички сме на кораба и трябва да вървим в тази посока.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти