ЦСКА: Отложиха дербито с Левски, закупените билети остават в сила

ЦСКА: Отложиха дербито с Левски, закупените билети остават в сила
Отложиха дербито ЦСКА – Левски
Отложиха дербито ЦСКА – Левски
Уважаеми привърженици, искаме да ви информираме, че дербито с Левски, предвидено за 2 декември в зала „Васил Симов”, няма да се проведе. Двубоят бе отложен по молба и на двата клуба. Причината е невъзможността да използваме волейболистите, които са под 18-годишна възраст. Това е така, съобразно заповедта на здравния министър от миналата седмица.
„Предвид постъпили молби от ВК ЦСКА и ВК "Левски-София" с искане за отлагане срещата между двата клуба, насрочена за 02.12.2020 г., на база решение на НВЛ от 27.11.2020 г., следствие на забраната състезатели под 18-годишна възраст да участват в тренировъчния и състезателен процес, ръководството на НВЛ отлага мача ЦСКА - "Левски-София" от Суперлига-Първа осмица”, съобщиха официално и от НВЛ.
Онези, които си закупиха онлайн билети за дербито, трябва да знаят, че те ще важат за следващата дата, когато ще се проведе срещата. Очакваме да оповестят кога ще стане това. При положение, че за новата дата има разрешение да се допускат зрители в залите, въпросните закупени билети ще важат и за присъствие във „Васил Симов”. Ще информираме допълнително кога ще бъде следващият ни мач, за който може да закупите онлайн билети и да ни подкрепите, както винаги сте го правили.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти