Рони О'Съливан с прочувствено изказване за Дон Диего

Рони О'Съливан с прочувствено изказване за Дон Диего

Шесткратният световен шампион Рони О’Съливан се присъедини към отправянето на съболезнования и почести на кончината на легендарния аржентински футболист Диего Марадона. 

“Завинаги ще бъде запомнен. Той беше олицетворение на рокендрола. Невероятен талант и невероятен човек. Забележителен, той беше обичан по начин, който напомня на любовта към Роберто Дуран - шампион на народа с железни ръце. Истинска спортна легенда. 

Винаги съм казвал, че предпочитам по-кратък живот с невероятни успехи, отколкото дълъг, но сив живот. Светът беше в краката на Марадона, както беше с Майк Тайсън, Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Мохамед Али. Трябва да празнуваме страхотния му живот.  

От около 200 милиарда хора, които са си идвали и отивали от този свят, вероятно само десетина спортисти са постигали неща, които не сме смятали за възможни. Диего Марадона беше един от тях. Не само начина, по който играеше футбол, но страстта и емоцията, които носеше. Нямаше как да не те въвлече в енергията, която зареждаше на футболното игрище, или пък да не те хипнотизира с играта си”, каза Рони, който иначе започна с 6:0 над Лео Фернандес участието си в Шампионата на Обединеното кралство.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички