Колко деца остави Диего Марадона?

Колко деца остави Диего Марадона?
Синът на Марадона също е в болница
Синът на Марадона също е в болница

С кончината на Диего Марадона остава нерешен един въпрос - баща на колко точно деца е бил той? Британският таблоид Daily Mail отбелязва, че те може би са 11.

Официално признатите от великия аржентинец са пет - три дъщери и двама синове от четири различни жени. През март 2019 г. обаче се появи информация за трима негови наследници в Куба, които са родени в началото на века покрай неговото пребиваване там за лекуване на алкохолната му зависимост. Адвокатът на бившия футболист Матиас Морла дори потвърди, че поддържа контакт с въпросните деца и Марадона искал да поеме отговорност за издържането им.

Когато чу това, едната от официалните дъщери на Дон Диего - Джанина, написа следното: “Още само три и сме готови за отбор от 11. Можете да го направите!!!”
 
През октомври 2019 г. една жена се появи в ефира на аржентинска телевизия, за да съобщи, че има дъщеря от Марадона, която се казва Магали Хил и в момента е на 23-години. Тя дори настоя за ДНК тест за бащинство, какъвто обаче така и не беше направен.

Отделно 19-годишният младеж Сантиаго Лара също твърди, че починалата легенда е негов татко. Майката на Лара е починала още като 23-годишна.

Така остава въпросът кое е дете №11, като слуховете твърдят, че то също се намира в Куба.

Децата на Марадона:
Официално признати от него:
Диего Марадона-младши (34 г.)
Джана (23)
Далма (32)
Джанина (30)
Диего Фернандо (7)

Непризнати:
три деца в Куба: Хоана, Лу и Хавиелито
Магали Хил (23)
Сантиаго Лара (19)

Има информация за още едно в Куба


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти