Петричев: Има какво да научим и попием от Тотнъм

Петричев: Има какво да научим и попием от Тотнъм
Една от звездите на Лудогорец се закани да вкара на Тотнъм, бил фен на Арсенал
Една от звездите на Лудогорец се закани да вкара на Тотнъм, бил фен на Арсенал

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира с надежда предстоящата битка с Тотнъм. Ръководителят не скри желанието си да "попие" опит от "шпорите". Той стори това преди заминаването на отбора за Лондон. 

"От такова гостуване можем да спечелим много, тъй като контактуваме с отбор, който е на световно ниво като организация. Има какво да научим от колегите и в игрови, и в организационен план. Аз останах впечатлен от тях при гостуването им в Разград. Предполагам, че сега ще има много нови неща, които бихме научили и попили.


При всички случаи няма да покажем истинското лице на Лудогорец заради сериозните кадрови проблеми. През последните 2 седмици ситуацията беше много тежка. Нямаше нормален тренировъчен процес, имаме контузени, болни. Нямам спомен да сме тръгвали за гостуване с толкова сериозни проблеми. Моля се да няма тежки травми и момчетата да дадат максимума от себе си и да се представим достойно. Това ще изисква изключително силни волеви качества от страна на играчите. Ситуацията е тежка и за съжаление се изправяме срещу един съперник, който има реални шансове да стане шампион на Англия".
Двата отбора се изправят един срещу друг утре (26.11) от 22:00 часа. 

Още от БГ Футбол

Виж всички