Генчев: Беше ни трудно да съберем групата за мача с Тотнъм

Генчев: Беше ни трудно да съберем групата за мача с Тотнъм

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че тимът му има сериозни проблеми преди мача с Тотнъм, тъй като много от футболистите са били болни и са на едва 1-2 тренировки. Той сподели, че доста трудно е събрал групата за срещата и допълни, че досега не му се е налагало да работи в толкова сложни условия.
Въпреки трудностите Генчев заяви, че вярва, че тимът му може да направи добър мач срещу "шпорите". Двубоят е утре от 22:00 часа на стадион "Тотнъм Стейдиъм" в Лондон.

"Очаквам да изиграем добър мач. Лошото е, че през последните две седмици доста нарушихме тренировъчния процес. Имахме доста болни футболисти. В предстоящия двубой ще има доста отсъстващи играчи, които още не са възстановени. Беше ни трудно да съберем групата. Проблемите са във всички линии. Болните футболисти 2 седмици не са тренирали и буквално вчера и онзи ден излязоха от карантина. Ще се наложи да играят на една тренировка. Това е доста трудно, още повече срещу толкова силен отбор. Тотнъм винаги са били класен отбор. Това е сериозен тим и последните им резултати потвърждават думите ми. Човек трябва да си вярва и да се стреми да изпълни целите си. Ако не вярваме, по-добре да си останем в България", обясни Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички