Райола: Златан съживи Милан, той е 90% от отбора

Райола: Златан съживи Милан, той е 90% от отбора

Топ агентът Мино Райола засипа със суперлативи зведата на Милан и негов клиент Златан Ибрахимович, като подчерта значимостта му за отборите, в които е играл.

"Златан е в толкова добра форма. Понякога той прави лицеви опори дори когато седя върху него, а знаете, че аз не съм лек. Той може да играе, докато не стане на 50 години, но желанието му е да го прави само на топ ниво. Той определено е на топ ниво в момента, като съживи Милан и е 90% от този отбор. Златан вдъхновява хората не с думите си, а с делата си. Има малък блясък в очите му и намигване във всичко, което казва пред медиите. Истината е, че той е самокритичен до немислима степен. Провалът просто го побърква.

Къде беше Пари Сен Жермен преди Ибрахимович? Къде беше Милан? Той налага стандартите, от които клубовете извличат ползи години наред. Той предава тези уроци на следващото поколение и точно затова той трябва да продължи с футбола възможно най-дълго. В ЛА Галакси липсваше съществената дисциплина около него.Тези години бяха нещо като разочарование. Той искаше да живее в САЩ със семейството си, но му беше тежко, защото съотборниците му нямаха същото желание за победа като него. Златан иска да печели всеки път, дори и на компютърна игра", заяви Райола пред De Volkskrant.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички